Založ si blog

Ako sa dá ušetriť na IT (Informačných) a Telco (Telekomunikačných) Službách?

Najjednoduchší spôsob ako sa dá firmám a domácim zákazníkom ušetriť rôznym spôsobom na Informačných a Telekomunikačných službách je určite outsourcing. Existujú viaceré alternatívne služby, ktoré pomáhajú ušetriť. Účelom je dosiahnuť vysoký komfort obsluhy aký je implementovaný v najdrahších, čiže enterprise riešeniach, avšak s výrazným rozdielom v cene. Jeden so spôsobov ako je možné ušetriť prevádzkové náklady je zveriť starostlivosť o počítače, počítačové siete a telekomunikačnú techniku odborníkom na túto oblasť. Najlepší spôsob na obstaranie týchto služieb je pravidelný, proaktívny  servis, ktorý je vždy lacnejší ako kompletná jednorázová investícia. Mnohé firmy majú veľmi neprehľadné a zavádzajúce cenníky. Ideálne ak nájdete poskytovateľa, kde sú cenníky mimoriadne jednoduché, neobsahujú žiadne hviezdičky a mikroskopický text. Pri externej správe počítačovej siete môžte ušetriť až 90% nákladov oproti interným správcom. Čo sa telekomunikačných služieb týka, pri volaniach vrámci Slovenskej a Českej Republiky môžete ušetriť až 40%. Pri zahraničných volaniach je to až 90%. Napriek bezkonkorunčne nízkej cene, nie je dotknutá kvalita služieb. Poradenský servis je samozrejmosťou. Alternatívne riešenia k masovým riešeniam poskytuje spoločnosť AOSONE. Cenníky a prehľad služieb je možné vidieť na internetových stránkach www.aosone.com

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 709x
Priemerná čítanosť článkov: 709x

Autor blogu

Kategórie

Archív